13 de març 2013

DECORACIÓ DE PRIMAVERA

L'any passat, fent una ruta de castells per la província de Lleida, vam anar a parar a Florejacs. Sense saber-ho s'hi feia La Fira de la Flor de Florejacs! La qual dóna la benvinguda a la primavera i guarneix el nucli amb les flors de la temporada, palesant així el seu títol de Poble amb Encant de les Terres de Lleida i embellint un patrimoni històric i cultural i un paisatge amb forta identitat que tan caràcter donen al poble.



Passejant per allà, vaig veure clar com podíem decorar l'escola!! 
Ho vaig comentar al cicle i ens vam ficar tots a crear!! Infants enfeinats creant flors!
El resultat el podeu veure al Blog de la meva amiga Eva: http://elpavellodinfantil.blogspot.com.es/2012/05/ja-hem-penjat-les-flors-fetes-amb.html .
El pavelló va quedar molt molt bonic, alegre i estava fet amb botelles de plàstic retallades i pintura!

7 de març 2013

TAPES D'ÀLBUM 2N TRIMESTRE

A continuació us presento tapes per a fer aquest segon trimestre!

P3: Tulipa i tija pintades amb ceres toves "Playcolor". La tija es pot fer amb gomets quadrats, plastelina, paper de pinoxo embolicat...etc i la tulipa la poden punxar els infants o nosaltres retallar.
P3: Pol·len amb cera tova groga, pètals amb paper de ceda i vernís. Floretes petites estampades amb retoladors de l'Ikea.

P3: Herba feta amb les mans dels nens i nenes, floretes amb un gomet al centre i ditades dels nanos. Marietes de l'Editorial Oxford amb les taques negres fetes amb taps de suro.
P4: Pollet i ou amb cartolina i punxat pels infants. Paper de ceda passat per la destructora de paper i enganxat amb cola.

P3: Herba amb amb les manetes dels nanos i pintura. Margarida blanca (sense pintar) i pol·len amb cera tova o plastilina.
P3: Pollet i ou amb ceres toves. (Quedaria genial si a l'ou hi fiquéssim closques d'ou de veritat).

4 de març 2013

ELS MESOS DE L'ANY

Aquest llibre em sembla un recurs fantàstic tant pels nens i nenes com pels mestres.
Les il·lustracions són una monada! i a més a més, de cada mes podem treure molts recursos!! Dites, cançons, refranys, endevinalles... i sense oblidar que ens recorda quines són les fruites i verdures de temporada.